I mitt huvud snurrar och surrar det en hel del och nu tänker jag lätta på trycket och pysa ut i "cyberrymden". Här får ni ta del av stora och små ting, natur, hundar, hus, inredning, trädgård samt min familj och mina vänner.

Hoppas på nya spännande utmaningar!

Ann-Sofie Gothnell
måndag 25 april 2011

Badtunnan är invigd!!!


Med flaggan "i topp" så är nu stugsäsongen invigd för år 2011. Det har varit lite skakigt om vi skulle kunna få i gång vattnet, värmen och framför allt om det skulle bli premiärdopp i tunnan. Med många manskrafter så baxades tunnan upp på berget och fick sin tillfälliga plats (det skall ju bli värsta däcket runt men ett litet glashus intill så tills dess....). Att vi fick igång vattnet utan sprängda kopplingar och Thomas svordomar var väldigt ovanligt och tacksamt. Så efter 5 timmars eldning sjönk vi ner i 38 gradigt varmt vatten. Ganska häftigt då det varma vattnet orsakade värsta dimman och fåglarna skrek som besatta när solen gick ner bakom Granberget. Dock tyckte jag nog att 38 grader var i det varmaste laget. Det var lite tungt att andas och efter en halvtimme ville jag upp men det var ju ovärt efter så många timmars eldande, så jag stod ut i 45 minuter. Helt klart så kommer jag att njuta i tunnan men mest ser jag framemot att få njuter av vår kära stuga.


Eftercheck och påklädnad

2 kommentarer:

  1. och ännu bättre kan det bli när det är färdigt :-)Alltså ett nytt projekt till den redan lååånga projektlistan.......Kram på dig!

    SvaraRadera