I mitt huvud snurrar och surrar det en hel del och nu tänker jag lätta på trycket och pysa ut i "cyberrymden". Här får ni ta del av stora och små ting, natur, hundar, hus, inredning, trädgård samt min familj och mina vänner.

Hoppas på nya spännande utmaningar!

Ann-Sofie Gothnell
fredag 13 augusti 2010

Vackert både inne och ute.Sorgmantel, Liten bastard och brunfläckig pärlemofjärilDet var ett tag sedan jag var ute och surfade på internet. Under sommartider blir det inte så mycket tid framför datorn samtidigt så känner jag inte mycket sug efter saker och ting när vi har så fint omkring oss, utomhus.

Och just ute hittade jag de finaste inredningsdetaljerna, fjärilar. Fjärilar är helt underbart vackra och ytterst förfinade varelser som flyger så lätt. Läste någon inredningstidning att nu kan man ha livslevande fjärilar i sitt hem. Kallas de för Innefjärilar då?? Men hallå, låt naturen i möjligaste mån hålla till utomhus. Varför inte ta sig ut och se dem i sin rätta miljö eller köp en fjärilstapet.
Ja, mycket skall man vara med om..

Nu vad det inte fjärilar som skall visas här...Näe, men se dessa vackra skåp. De VILL jag HA!
Wohnzimmer.se bjuder på ögonblick!
2 kommentarer:

  1. Ja åh vad vackra! Geishan är ju underbar och riktigt spännande design på främst den översta! Gillar också fjärilar :)

    SvaraRadera
  2. Tack för att du besöker mig:-))

    SvaraRadera