I mitt huvud snurrar och surrar det en hel del och nu tänker jag lätta på trycket och pysa ut i "cyberrymden". Här får ni ta del av stora och små ting, natur, hundar, hus, inredning, trädgård samt min familj och mina vänner.

Hoppas på nya spännande utmaningar!

Ann-Sofie Gothnell
söndag 29 maj 2011

Lisa Miskovsky = MegastjärnaVi hade egentligen inte planerat att gå på Lisa Miskovskys konsert men tack vare Facebook blev jag påmind om spelningen på lördag den 28/5. Tack och lov fanns det biljetter på tredje raden. Jag har följt Lisa i snart 20 år då hon som mycket ung sjöng i väldigt liten skala och hela vägen till "megastjärna".
Igår kväll var en fantastisk musik upplevelse, alla mina sinnen öppnades och jag hamnade i en "bubbla" med bara, endast, musik. Det fanns bara jag och musiken. "Doa-doan" satt på tredje raden eller Lisa sjöng för MIG. Musik med alla superlativ framför har en tendens att öppna mina sinnen så jag både gråter och skrattar, sjunger och klappar.........(undrar hur grannen bredvid tyckte om min sångröst....???). Skönt att få släppa loss! Lisa med brödra paren Berglund och Lundberg var helt formidabelt bra och kören Team Lisa var underbara.
Med en signerad skiva av Lisa dedikerad till  Sörmjöle i handen kändes det lite väl övermäktigt så bilfärden hem till Vännäsby gick helt under tystnad :-))))  TACK!

2 kommentarer:

  1. Men du, så kul med konsert! Hon är ju underbart bra Lisa M! Kram på alla mammors dag! =D

    SvaraRadera
  2. Jag är ett STORT fan av Lisa M och just nu spelas det för fullt i huset. Kram själv på mammansdag
    :-)

    SvaraRadera