I mitt huvud snurrar och surrar det en hel del och nu tänker jag lätta på trycket och pysa ut i "cyberrymden". Här får ni ta del av stora och små ting, natur, hundar, hus, inredning, trädgård samt min familj och mina vänner.

Hoppas på nya spännande utmaningar!

Ann-Sofie Gothnell
söndag 15 maj 2011

Det är aldrig för sent att......


Det tog mig 3 år att få min hund bolltokig. Ja, jag vet att det låter knäppt, för vem vill ha en bolltokig hund? Hellre en som är tokig i bollar än inte tokig alls. Atlas har varit väldigt svårflörtad med leksaker eller motivationssaker. Han har tidigare gett upp efter några gånger och har inte tyckt att leksaker eller köttbullar har varit tillräckligt attraktiva. Jag har köpt massor av pipisar, godluktande godisar, roliga leksaker men inget har varit beständigt.Till slut tog jag bort nästan alla men inte det heller det har fått Atlas att bli mer motiverad. Plötsligt kom jag över denna gröna boll som har förändrat min hund och mitt liv..... Bollen är värt att jobba för, tycker Atlas, och inget verkar hindra honom.

Matte kasta bollen NUUUU!

YIPPYYYYYY:-))

Han försökte till och med klättra upp på stegen när jag skulle ta ner bollen som hamnat på taket. Det var lite jobbigt att ha en flåsande hund bakom sig när man står långt upp på stegen. Så med GRÖN boll är det numera fullt ös tills nästan medvetslös.

Lilla Lella hittar alltid genvägar...


Hundlivet leker.

5 kommentarer:

 1. Underbart!! Jag har varit med om det själv, med Alina. Det var oxå en GRÖN boll som gjorde susen ;) Grattis, det blir så mycket roligare!

  SvaraRadera
 2. Grönt är skönt.......Bollen fick en huvudroll under pudelpromenaden:-))

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vad menade du med timlön? :)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja, menade om man skulle hyra dig för snygg inredning:-)))

  SvaraRadera
 5. Tack va fin du är! Du har såklart släktrabatt ;)

  SvaraRadera