I mitt huvud snurrar och surrar det en hel del och nu tänker jag lätta på trycket och pysa ut i "cyberrymden". Här får ni ta del av stora och små ting, natur, hundar, hus, inredning, trädgård samt min familj och mina vänner.

Hoppas på nya spännande utmaningar!

Ann-Sofie Gothnell
måndag 21 mars 2011

Man blir ju så förbaskat sugen.....Hämtade in reklamen från brevlådan och det var Ellos, H&M, Halens, mfl. Konstigt att de dimper ner i lådan precis när man börjar känna sig sugen.....Inte precis så att suget blir mindre när solen värmer så skönt. Shorts, kjolar, linnen, klänningar, små nätta sandaler. Till och med en och annan bikini fladdrar förbi synfältet. Där någonstans försvinner det nyvunna vårbegäret.

 Bikini, baddräkt, eller hel baddräkt med kjol - bikini måste det bli. Kämpar på i gymmet men det tar så låååååång tid innan något händer. Kollar i spegeln då och då men jag ser ingen förändring. Piggare, näe snarare tröttare. Starkare, tror inte det....Tänk om det blir tvärtom, alltså större????? Jag kan se mig som en äldre kvinna med brunbränd läderhud, ingen byst, inga former bara en himla massa muskler och en liten, liten, liten minibinki - hjälp!!!
Ja, ni fattar ju vad jag menar.....

2 kommentarer:

  1. Ahahahahaha! Skrattar gott åt din muskelvison!! =D

    SvaraRadera
  2. Kul att du skrattar men jag vet inte om jag skall göra det eller gråta....:-)

    SvaraRadera